Bilimport

  • Leasing til lavpris

  • Altid prisgaranti

  • Mulighed for indeståelse af restværdien

Leasing til lavpris

Altid pris­garanti

Mulighed for indeståelse af restværdi

Import af leasingbil

Har du allerede fundet din drømmebil? Så lad os finde den bedste pris!

Alternativt er vi eksperter i at finde bilen for dig, ud fra dine ønsker, behov og dit budget. Vi har gode samarbejdsaftaler, og derfor kan vi tilbyde prismatch ved bilimport. Du beslutter bilen – vi står for resten.

Der er mange fordele ved at importere og lease en udenlandsk bil og hente den hjem til Danmark. En af de helt store fordele er, at du kan flexlease en bil med rigtig meget udstyr, uden at du kommer til at betale meget mere for det på din leasingaftale. Du får langt mere drømmebil for pengene ved hjælp af bilimport fra Tyskland.

Se hvad vi har på lager lige nu

Vi har altid et stort udvalg af biler, som er klar til at blive leaset ud. Hvis du ikke finder din drømmebil her, så skaffer vi den til dig på få dage.

Hvordan fungerer bilimport fra udlandet?

Det er nemt:

  • Du finder ud af, hvilken bil du kunne tænke dig
  • Vi står for resten

Vi anbefaler, at du benytter den tyske bilbase mobile.de til dine søgninger. Her finder du over en million biler til salg og med garanti også den helt rigtige bil til dig.

Hvad skal du være opmærksom på, når du søger på mobile.de?

Vi anbefaler, at du går efter de helt rigtige biler fra starten, herunder disse betingelser:

  • At bilen kan købes til nettopris (MwSt. Ausweisbar)
  • At bilen står hos en autoriseret forhandler
  • At bilen har kørt maks. 150.000 km.
  • At bilen er skadesfri (På tysk hedder det unfallfrei)

Resten tjekker vi op på, ikke mindst at bilen er i god stand.

Forsikring og garanti

Ramsbæk & Andersen har en stor kundeportefølje og et tæt samarbejde med Købstædernes Forsikring. Det betyder, at vi kan tilbyde dig særdeles attraktive forsikringsvilkår, der også inkluderer vejhjælp. Langt størstedelen af vores kunder vælger således også denne løsning som den mest optimale når de er ude efter fleksibel erhvervsleasing med faste omkostninger, måned for måned.

Hvis bilen ikke længere er dækket af fabriksgaranti, tilbyder Ramsbæk & Andersen en garantiforsikring på hele drivlinjen. Garantiforsikringen er en ideel løsning for dig, der ønsker at sætte dig ind bag rattet uden at bekymre dig om uforudsete reparationer i løbet af leasingperioden. Tryghed giver ren køreglæde.

Hvis du allerede er kunde og ønsker at gøre brug af forsikringen eller garantien, kan du læse mere her. Ellers bør du kontakte os på 42 90 98 90 for at høre mere om erhvervsleasing.

Vi har prismatch på leasing

For Ramsbæk & Andersen er det målet at have de bedste kontraktvilkår til de skarpeste priser. Derfor har vi indført prismatch på alle leasingbiler. Hvis du finder en lignende bil på nettet, matcher vi prisen, hvis bilen er i samme stand og i samme prisklasse. Det kalder vi ærlig leasing.

Gennemsigtighed

Du skal føle dig tryg og kunne gennemskue de aftaler, vi laver. Vi er ærlige i alt, hvad vi foretager os, for vi lever af tilfredse og trygge kunder. Det betyder 100% transparens i vores kontrakter. Er du i tvivl om noget – så spørg.

Dine bildrømme skal baseres på tryghed

Hos Ramsbæk & Andersen er alle leasingaftaler baseret på gennemskuelighed, prisgaranti og kvalitet. Vi skriver intet med småt. Derfor er du sikker på hvad dine omkostninger er – måned for måned. Leasing skal være nemt og overskueligt. Derfor tror vi på, at vi kan blive din foretrukne partner ved leasing af BMW, Mercedes, Audi, Porsche eller VW. Sammen finder vi den perfekte leasingform for dig – og din bil.

© Copyright - Ramsbæk & Andersen
Få et tilbud med prisgaranti
Ring gratis og uforpligtende