Flexleasing

  • Leasing til lavpris

  • Altid prisgaranti

  • Mulighed for indeståelse af restværdien

Leasing til lavpris

Altid pris­garanti

Mulighed for indeståelse af restværdi

Flexleasing med gode vilkår

Privatleasing er gennem de senere år blevet meget populært på det danske bilmarked, og mange vælger de store fordele, der er, ved at lease bilen frem for at købe den. En af de mest betydelige fordele er den tryghed, det giver at kende udgifterne til bilen, fordi du betaler en fast månedlig ydelse.

Fleksibilitet er der også i muligheden for at få en relativ kort leasingperiode. Det betyder med andre ord, at du kan skifte bil, når din livssituation ændrer sig. Det kan være, at I får børn og har brug for en større bil, eller børnene bliver større, og I ønsker at have to biler. Med privatleasing tilbyder Ramsbæk & Andersen både en fleksibel og en sikker, nem løsning.

Hvis du ønsker det, kan vi koble din ydelse på leasing med forsikring, så du aldrig oplever uventede udgifter til reparationer, der ikke er dækket af kaskoforsikringen. Så kan både du, ægtefællen og børnene trille trygt ud på vejene.

Erhvervsleasing fungerer på nøjagtigt samme måde som flexleasing. Den eneste væsentlige forskel er, at virksomheden betaler udgifterne, der er forbundet med leasingen.

Erhvervsleasing af brugte biler frigiver likviditet, så du kan bruge ressourcerne på andre investeringer i dit firma. Der er samme store fleksibilitet ved erhvervsleasing, hvis du ønsker at udskifte din bil.

Hvis du ønsker at benytte den erhvervsleasede bil til privat kørsel, skal du beskattes efter reglerne om fri bil. Klik her for at læse mere om, hvordan beskatning af fri firmabil fungerer.

Du skal overveje splitleasing, hvis du har en lækker firmabil, du også gerne vil bruge lidt til privat kørsel. Med splitleasing deler – eller splitter – du og virksomheden leasingaftalen mellem jer. Når du vælger at splitlease, slipper du for beskatning af fri bil, og du skal kun betale, når du bruger bilen privat.

Hvis du fx bruger bilen 80% af tiden til erhvervskørsel og 20% til privatkørsel, skal du kun betale 20% af bilens driftsomkostninger inkl. den månedlige ydelse.

Ramsbæk & Andersen rådgiver jer gerne om splitleasing, så I kan vurdere, om det er den rigtige løsning for jer. Vi kigger på bilens pris, kørte antal kilometer pr. år og fordelingen af kørslen mellem privat kørsel og erhvervskørsel.

Med sæsonleasing kan du køre sportsvogn om sommeren og sætte dig ind i en stabil firehjulstrækker, når det sner. Fordelen ligger i, at du kun skal betale registreringsafgift for de måneder, hvor bilen aktivt benyttes. Sæsonleasing betyder at du kan køre med stil og optimal køreglæde – hele året rundt! Mange drømmer om denne form for flexleasing, som bliver stadig stiger i popularitet blandt danskerne.

Snak med en konsulent

Kontakt vores dygtige konsulenter, som ved alt om flexleasing og vores andre leasingtyper. De kan også hjælpe dig med at få din drømmebil til den rigtige pris. Ring til os på 42 90 98 90, send en mail til kontakt@rmandersen.dk eller udfyld kontaktformularen i bunden siden.

Flexleasing

Hvad er flexleasing?

Flexleasing begrebet i sig selv er forholdsvist simpelt at forstå. Flexleasing er en type af finansiel leasing, som har sin eksistens i muligheden for at betale forholdsmæssig afgift – også kendt som periodeafgift. Det betyder, at man i stedet for at betale den fulde registreringsafgift ved indregistrering af bilen, betaler en procentdel af afgiften månedvis.

Flexleasing er attraktivt , da det giver dig en række fordele som bilejer. Det giver dig blandt andet muligheden for, at sætte dig bag rattet i din drømmebil til en brøkdel af bilens pris.

Kapitalbindingen i bilen er nemlig kun omkring 15 procent af bilens pris, vel og mærke eksklusiv afgift. Læs mere mere om fordelene ved flexleasing ved at trykke herunder.

Uanset om du drømmer om sportsvogn, SUV eller cabriolet er det sikkert at Ramsbæk & Andersen kan være behjælpelige med at importere og levere den bil du drømmer om. Vi er specialister i de bedste tyske bilmærker og har erfaring med bilimport af alle modeller.

Kontakt en af vores specialister i leasing. Så kan du få hjælp til at finde den helt rigtige leasingaftale til dig og dine behov. Ring til os på 42 90 98 90, send en mail til kontakt@rmandersen.dk eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Forsikring og garanti

Ramsbæk & Andersen har en stor kundeportefølje og et tæt samarbejde med Købstædernes Forsikring. Det betyder, at vi kan tilbyde dig særdeles attraktive forsikringsvilkår, der også inkluderer vejhjælp. Langt størstedelen af vores kunder vælger således også denne løsning som den mest optimale når de er ude efter fleksibel erhvervsleasing med faste omkostninger, måned for måned.

Hvis bilen ikke længere er dækket af fabriksgaranti, tilbyder Ramsbæk & Andersen en garantiforsikring på hele drivlinjen. Garantiforsikringen er en ideel løsning for dig, der ønsker at sætte dig ind bag rattet uden at bekymre dig om uforudsete reparationer i løbet af leasingperioden. Tryghed giver ren køreglæde.

Hvis du allerede er kunde og ønsker at gøre brug af forsikringen eller garantien, kan du læse mere her. Ellers bør du kontakte os på 42 90 98 90 for at høre mere om erhvervsleasing.

Vi har prismatch på leasing

For Ramsbæk & Andersen er det målet at have de bedste kontraktvilkår til de skarpeste priser. Derfor har vi indført prismatch på alle leasingbiler. Hvis du finder en lignende bil på nettet, matcher vi prisen, hvis bilen er i samme stand og i samme prisklasse. Det kalder vi ærlig leasing.

Gennemsigtighed

Du skal føle dig tryg og kunne gennemskue de aftaler, vi laver. Vi er ærlige i alt, hvad vi foretager os, for vi lever af tilfredse og trygge kunder. Det betyder 100% transparens i vores kontrakter. Er du i tvivl om noget – så spørg.

Dine bildrømme skal baseres på tryghed

Hos Ramsbæk & Andersen er alle leasingaftaler baseret på gennemskuelighed, prisgaranti og kvalitet. Vi skriver intet med småt. Derfor er du sikker på hvad dine omkostninger er – måned for måned. Leasing skal være nemt og overskueligt. Derfor tror vi på, at vi kan blive din foretrukne partner ved leasing af BMW, Mercedes, Audi, Porsche eller VW. Sammen finder vi den perfekte leasingform for dig – og din bil.

© Copyright - Ramsbæk & Andersen
Få et tilbud med prisgaranti
Ring gratis og uforpligtende