Læs mere om flexleasing

Flexleasing til private

Privatleasing er gennem de senere år blevet meget populært på det danske bilmarked, og mange vælger de store fordele, der er, ved at lease bilen frem for at købe den. En af de mest betydelige fordele er den tryghed, det giver at kende udgifterne til bilen, fordi du betaler en fast månedlig ydelse.

Fleksibilitet er der også i muligheden for at få en relativ kort leasingperiode. Det betyder med andre ord, at du kan skifte bil, når din livssituation ændrer sig. Det kan være, at I får børn og har brug for en større bil, eller børnene bliver større, og I ønsker at have to biler. Med privatleasing tilbyder Ramsbæk & Andersen både en fleksibel og en sikker, nem løsning.

Hvis du ønsker det, kan vi koble din ydelse på leasing med forsikring, så du aldrig oplever uventede udgifter til reparationer, der ikke er dækket af kaskoforsikringen. Så kan både du, ægtefællen og børnene trille trygt ud på vejene.

Flexleasing til erhverv

Erhvervsleasing fungerer på nøjagtigt samme måde som flexleasing. Den eneste væsentlige forskel er, at virksomheden betaler udgifterne, der er forbundet med leasingen.

Erhvervsleasing af brugte biler frigiver likviditet, så du kan bruge ressourcerne på andre investeringer i dit firma. Der er samme store fleksibilitet ved erhvervsleasing, hvis du ønsker at udskifte din bil.

Hvis du ønsker at benytte den erhvervsleasede bil til privat kørsel, skal du beskattes efter reglerne om fri bil. Klik her for at læse mere om, hvordan beskatning af fri firmabil fungerer.

Splitleasing

Du skal overveje splitleasing, hvis du har en lækker firmabil, du også gerne vil bruge lidt til privat kørsel. Med splitleasing deler – eller splitter – du og virksomheden leasingaftalen mellem jer. Når du vælger at splitlease, slipper du for beskatning af fri bil, og du skal kun betale, når du bruger bilen privat.

Hvis du fx bruger bilen 80% af tiden til erhvervskørsel og 20% til privatkørsel, skal du kun betale 20% af bilens driftsomkostninger inkl. den månedlige ydelse.

Ramsbæk & Andersen rådgiver jer gerne om splitleasing, så I kan vurdere, om det er den rigtige løsning for jer. Vi kigger på bilens pris, kørte antal kilometer pr. år og fordelingen af kørslen mellem privat kørsel og erhvervskørsel.

Sæsonleasing

Med sæsonleasing kan du køre sportsvogn om sommeren og sætte dig ind i en stabil firehjulstrækker, når det sner. Fordelen ligger i, at du kun skal betale registreringsafgift for de måneder, hvor bilen aktivt benyttes. Sæsonleasing betyder at du kan køre med stil og optimal køreglæde – hele året rundt! Mange drømmer om denne form for flexleasing, som bliver stadig stiger i popularitet blandt danskerne.

Snak med en konsulent

Kontakt vores dygtige konsulenter, som ved alt om flexleasing og vores andre leasingtyper. De kan også hjælpe dig med at få din drømmebil til den rigtige pris. Ring til os på 42 90 98 90, send en mail til kontakt@rmandersen.dk eller udfyld kontaktformularen i bunden siden.

Vi kan skaffe dig
den bil du søger

 
Mercedes-Benz logo
Audi logo
VW logo
BMW logo
porsche logo

Vi lever af
glade kunder

Fik min drømmebil
hurtigt til en god…

Anmeld Håndværker smileys

Fik min drømmebil hurtigt til en god pris. God service og kompetente folk, som jeg føler mig tryg ved. 5 stjerner.

Eline Ellesgaard
November 2018

Dygtige og kompetente
folk bag rattet

Anmeld Håndværker smileys

Dygtige og kompetente folk bag rattet. Jeg kan uden tvivl anbefale Ramsbæk & Andersen til enhver der søger et firma der vil gå langt for sine kunder og virkelig forsøger og i mit tilfælde også opfyldte sine kunders ønsker.

Kan kun sige positivt om dem, da de var tilstede fra første gang jeg kontaktes dem på telefonen og stadig også efter jeg har fået min bil.

Tak for en god, hurtig og nem handel.

Altrim Ademi
Oktober 2018

God service, professionelle mennesker og fede biler.

Anmeld Håndværker smileys

Kom forbi i håbet om at vælge den rette bil – kom hjem samme dag med den perfekte bil.

Rigtig god service, både rolig og professionelt.
Man kan altid ringe og få svaret på sine eventuelle spørgsmål eller hjælp til stort set alle problemstillinger.

Kan klart anbefales.

Martin Schmidt
Oktober 2018

Mød holdet bag
Ramsbæk & Andersen

1
2
3
4
Holdet bag med hvid baggrund

Indhent et tilbud

Ring