• Leasing til lavpris

 • Altid prisgaranti

 • Indestår for restværdien

Leasing til lavpris

Altid pris­garanti

Mulighed for indeståelse af restværdi

Audi har en lang historie bag sig. De er kendt for tysk kvalitet, sans for detaljen og det ypperste inden for bildesign. Du vil opleve det, som det rene selvforkælelse når du vælger leasing af Audi hos os.

Grundlæggeren af Audi, August Horch, kom faktisk fra Carl Benz (Mercedes), men brød ud for at tænke nye ideer, og stiftede selskabet Audi Automobilwerke GmbH i 1909 i samarbejde med tre andre, som Auto Union. Deri ligger forklaringen på de fire ringe i Audis klassiske logo.

Audi og BMW bliver ofte sammenlignet, fordi begge mærker har tysk styrke og smart design. Ingen når dog Audi, hvad angår kabinefinish, for i en Audi er alt det lækre kabinedesign, du kan drømme om samlet ét sted. Dette er blot én af de mange fordele du opnår ved leasing af Audi.

Diskretion og elegance er ord, man forbinder med Audi. Klasse og stil kunne være to andre begreber, navnet Audi relaterer sig til.

Priseksempler ved leasing af Audi

 • Audi A3
  Fra 1.134 kr. eks. moms
 • Audi A4
  Fra 1.520 kr. eks. moms
 • Audi A5
  Fra 1.984 kr. eks. moms
 • Audi A6
  Fra 2.321 kr. eks. moms
 • Audi A7
  Fra 3.681 kr. eks. moms

Det giver dig mange timers køreglæde på vejene, når du sidder i en kabine, der bare har det hele. Vi har et stort udvalg af modeller med store udstyrspakker, som du kan vælge når du ønsker at foretage leasing af Audi.

Vi leaser rigtig mange Audier – også gerne én til dig

Som bilentusiaster har vi rådgivet mange omkring køb af Audi. Ikke mindst er såvel Audi A3 som Audi A6 meget populære i den danske bilverden, og de to modeller har en høj omsætning på markedet. Vi skaffer lige den model du kan tænke dig, uanset hvilken Audi du vil køre i.

Yderligere rådgiver vi til at vælge den leasingtype, som giver mest mening for dig, uanset om du bør vælge flexleasingprivatleasing eller sæsonleasing.

Der er mange af dem på det tyske bilmarked, og vi finder garanteret netop den model, du gerne vil møde verden i. Samtidig er de lette at afsætte efter endt leasingperiode, netop fordi de holder både værdi og kvalitet. Vi rådgiver dig gerne – uanset om du er til A, Q eller TT. Du kan jo bare skifte, når du ønsker at køre i en ny Audi-model.

Fordelagtig leasing af Audi

Med en Audi kan du både køre i en lille rap bil eller en større repræsentativ model. I både A- og Q-serien finder du smarte, sikre biler i enestående design, såvel uden på bilen, som indeni.

Forsikring og garanti

Ramsbæk & Andersen har en stor kundeportefølje og et tæt samarbejde med Købstædernes Forsikring. Det betyder, at vi kan tilbyde dig særdeles attraktive forsikringsvilkår, der også inkluderer vejhjælp. Langt størstedelen af vores kunder vælger således også denne løsning som den mest optimale når de er ude efter fleksibel erhvervsleasing med faste omkostninger, måned for måned.

Hvis bilen ikke længere er dækket af fabriksgaranti, tilbyder Ramsbæk & Andersen en garantiforsikring på hele drivlinjen. Garantiforsikringen er en ideel løsning for dig, der ønsker at sætte dig ind bag rattet uden at bekymre dig om uforudsete reparationer i løbet af leasingperioden. Tryghed giver ren køreglæde.

Hvis du allerede er kunde og ønsker at gøre brug af forsikringen eller garantien, kan du læse mere her. Ellers bør du kontakte os på 42 90 98 90 for at høre mere om erhvervsleasing.

Vi har prismatch på leasing

For Ramsbæk & Andersen er det målet at have de bedste kontraktvilkår til de skarpeste priser. Derfor har vi indført prismatch på alle leasingbiler. Hvis du finder en lignende bil på nettet, matcher vi prisen, hvis bilen er i samme stand og i samme prisklasse. Det kalder vi ærlig leasing.

Gennemsigtighed

Du skal føle dig tryg og kunne gennemskue de aftaler, vi laver. Vi er ærlige i alt, hvad vi foretager os, for vi lever af tilfredse og trygge kunder. Det betyder 100% transparens i vores kontrakter. Er du i tvivl om noget – så spørg.

Dine bildrømme skal baseres på tryghed

Hos Ramsbæk & Andersen er alle leasingaftaler baseret på gennemskuelighed, prisgaranti og kvalitet. Vi skriver intet med småt. Derfor er du sikker på hvad dine omkostninger er – måned for måned. Leasing skal være nemt og overskueligt. Derfor tror vi på, at vi kan blive din foretrukne partner ved leasing af BMW, Mercedes, Audi, Porsche eller VW. Sammen finder vi den perfekte leasingform for dig – og din bil.

© Copyright - Ramsbæk & Andersen
Få et tilbud med prisgaranti
Ring gratis og uforpligtende