Audi har en lang historie bag sig. De er kendt for tysk kvalitet, sans for detaljen og det ypperste inden for bildesign. Du vil opleve det, som det rene selvforkælelse når du vælger leasing af Audi hos os.

Grundlæggeren af Audi, August Horch, kom faktisk fra Carl Benz (Mercedes), men brød ud for at tænke nye ideer, og stiftede selskabet Audi Automobilwerke GmbH i 1909 i samarbejde med tre andre, som Auto Union. Deri ligger forklaringen på de fire ringe i Audis klassiske logo.

Audi og BMW bliver ofte sammenlignet, fordi begge mærker har tysk styrke og smart design. Ingen når dog Audi, hvad angår kabinefinish, for i en Audi er alt det lækre kabinedesign, du kan drømme om samlet ét sted. Dette er blot én af de mange fordele du opnår ved leasing af Audi.

Diskretion og elegance er ord, man forbinder med Audi. Klasse og stil kunne være to andre begreber, navnet Audi relaterer sig til.

Fordelagtig leasing af Audi

Med en Audi kan du både køre i en lille rap bil eller en større repræsentativ model. I både A- og Q-serien finder du smarte, sikre biler i enestående design, såvel uden på bilen, som indeni. Det giver dig mange timers køreglæde på vejene, når du sidder i en kabine, der bare har det hele. Vi har et stort udvalg af modeller med store udstyrspakker, som du kan vælge når du ønsker at foretage leasing af Audi.

Vil du gerne ringes op?

Ramsbæk & Andersen

Dine bildrømme skal baseres på tryghed

Vi kan skaffe dig
den bil du søger

 
Mercedes-Benz logo
Audi logo
VW logo
BMW logo
porsche logo

Vi lever af
glade kunder

God service, professionelle mennesker og fede biler.

Anmeld Håndværker smileys

Kom forbi i håbet om at vælge den rette bil – kom hjem samme dag med den perfekte bil.

Rigtig god service, både rolig og professionelt.
Man kan altid ringe og få svaret på sine eventuelle spørgsmål eller hjælp til stort set alle problemstillinger.

Kan klart anbefales.

Martin Schmidt
Oktober 2018

Kyndig vejledning
og overholdte…

Anmeld Håndværker smileys

Kyndig vejledning og overholdte aftaler.

Jeg har længe gerne ville lease en bil, men har været bange for at træde ind på markedet, da jeg har følt det har været en kende uoverskueligt.
Det endte dog ved at tilfælde at jeg tog fat i Jeppe fra Ramsbæk & Andersen og han vejledte mig i bilvalg og sammen fandt vi frem til det korrekte aftale.

Nu er jeg rigtig godt kørende til en rigtig god pris :)

Jacob K.
November 2018

Dygtige og kompetente
folk bag rattet

Anmeld Håndværker smileys

Dygtige og kompetente folk bag rattet. Jeg kan uden tvivl anbefale Ramsbæk & Andersen til enhver der søger et firma der vil gå langt for sine kunder og virkelig forsøger og i mit tilfælde også opfyldte sine kunders ønsker.

Kan kun sige positivt om dem, da de var tilstede fra første gang jeg kontaktes dem på telefonen og stadig også efter jeg har fået min bil.

Tak for en god, hurtig og nem handel.

Altrim Ademi
Oktober 2018

Mød holdet bag
Ramsbæk & Andersen

1
2
3
4
Holdet bag med hvid baggrund

Indhent et tilbud

Ring