BMW – Bayerische Motoren Werke – startede for mere end hundrede år siden med at producere først flymotorer og senere motorer til motorcykler, inden BMW sendte sin første personbil på gaden. BMW producerer ikke bare motorkraft. BMW ER motorkraft, og med de mange modeller lige fra Dixi i 1903 og frem til de helt nye BMW 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8-Serierne samt X-serierne har BMW signaleret styrke og design forenet i ét. Ved leasing af BMW får du en stærk bil med et helt særligt udtryk, som man ikke får hos andre bilmærker.

Raffinement og råstyrke

BMW har gennem samtlige modeller levet op til deres egne ambitioner om at udvikle en bil, der med sublim motorkraft iklædes det flotteste design. BMW kalder det selv Freude am Fahren – Køreglæde.
Det er ikke tysk grundighed det hele – det er faktisk en dansker, Henrik Fisker, der som chefdesigner for BMW har designet bl.a. BMW Z8 – bilen, som havde James Bond bag rattet i ”The World is not Enough”.

3-serien er den mest solgte model i BMW’s historie, nok fordi den kombinerer behovet for komfort og plads med lækker indpakning, der kan få selv den mest fornuftige familiefar til at drømme sig ind i katapultsædet. Det ER bare sjovere at køre på genbrugspladsen i en BMW. Køreoplevelsen tages til helt nye højder når du vælger leasing af BMW. Vi rådgiver dig til at tage det helt rigtige valg når du skal vælge mellem de forskellige leasingtyper, som privatleasing, flexleasing, sæsonleasing m.fl.

Vil du gerne ringes op?

Ramsbæk & Andersen

Dine bildrømme skal baseres på tryghed

Vi kan skaffe dig
den bil du søger

 
Mercedes-Benz logo
Audi logo
VW logo
BMW logo
porsche logo

Vi lever af
glade kunder

Dygtige og kompetente
folk bag rattet

Anmeld Håndværker smileys

Dygtige og kompetente folk bag rattet. Jeg kan uden tvivl anbefale Ramsbæk & Andersen til enhver der søger et firma der vil gå langt for sine kunder og virkelig forsøger og i mit tilfælde også opfyldte sine kunders ønsker.

Kan kun sige positivt om dem, da de var tilstede fra første gang jeg kontaktes dem på telefonen og stadig også efter jeg har fået min bil.

Tak for en god, hurtig og nem handel.

Altrim Ademi
Oktober 2018

Kyndig vejledning
og overholdte…

Anmeld Håndværker smileys

Kyndig vejledning og overholdte aftaler.

Jeg har længe gerne ville lease en bil, men har været bange for at træde ind på markedet, da jeg har følt det har været en kende uoverskueligt.
Det endte dog ved at tilfælde at jeg tog fat i Jeppe fra Ramsbæk & Andersen og han vejledte mig i bilvalg og sammen fandt vi frem til det korrekte aftale.

Nu er jeg rigtig godt kørende til en rigtig god pris :)

Jacob K.
November 2018

God service, professionelle mennesker og fede biler.

Anmeld Håndværker smileys

Kom forbi i håbet om at vælge den rette bil – kom hjem samme dag med den perfekte bil.

Rigtig god service, både rolig og professionelt.
Man kan altid ringe og få svaret på sine eventuelle spørgsmål eller hjælp til stort set alle problemstillinger.

Kan klart anbefales.

Martin Schmidt
Oktober 2018

Mød holdet bag
Ramsbæk & Andersen

1
2
3
4
Holdet bag med hvid baggrund

Indhent et tilbud

Ring