• Leasing til lavpris

 • Altid prisgaranti

 • Mulighed for indeståelse af restværdien

Leasing til lavpris

Altid pris­garanti

Mulighed for indeståelse af restværdi

BMW – Bayerische Motoren Werke – startede for mere end hundrede år siden med at producere først flymotorer og senere motorer til motorcykler, inden BMW sendte sin første personbil på gaden. BMW producerer ikke bare motorkraft. BMW ER motorkraft, og med de mange modeller lige fra Dixi i 1903 og frem til de helt nye BMW 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8-Serierne samt X-serierne har BMW signaleret styrke og design forenet i ét. Ved leasing af BMW får du en stærk bil med et helt særligt udtryk, som man ikke får hos andre bilmærker.

Priseksempler ved leasing af BMW

 • BMW 118d
  Fra 1.181 kr. eks. moms.
 • BMW 320d
  Fra 1.420 kr. eks. moms
 • BMW 520d
  Fra 1.510 kr. eks. moms
 • BMW 430d
  Fra 2.514 kr. eks. moms
 • BMW 530d
  Fra 2.620 kr. eks. moms

Raffinement og råstyrke

BMW har gennem samtlige modeller levet op til deres egne ambitioner om at udvikle en bil, der med sublim motorkraft iklædes det flotteste design. BMW kalder det selv Freude am Fahren – Køreglæde.
Det er ikke tysk grundighed det hele – det er faktisk en dansker, Henrik Fisker, der som chefdesigner for BMW har designet bl.a. BMW Z8 – bilen, som havde James Bond bag rattet i ”The World is not Enough”.

3-serien er den mest solgte model i BMW’s historie, nok fordi den kombinerer behovet for komfort og plads med lækker indpakning, der kan få selv den mest fornuftige familiefar til at drømme sig ind i katapultsædet. Det ER bare sjovere at køre på genbrugspladsen i en BMW. Køreoplevelsen tages til helt nye højder når du vælger leasing af BMW. Vi rådgiver dig til at tage det helt rigtige valg når du skal vælge mellem de forskellige leasingtyper, som privatleasingflexleasingsæsonleasing m.fl.

Vis den du er, med leasing af BMW

Ramsbæk & Andersen har hentet mange BMW’er fra bilens hjemland op til de danske motorveje, og vi rådgiver dig gerne om, hvilken BMW-model du med fordel kan vælge ud fra dine ønsker, din økonomi og dit behov. Vi lover dig, at vi scanner hele det tyske marked for at finde netop den BMW, du skal møde køreglæden i. Vi har omfattende erfaring med at finde din drømmebil, uanset om du er til SUV, hatchback eller alt ind i mellem. Udvalget er enormt når du ønsker leasing af BMW.

Forsikring og garanti

Ramsbæk & Andersen har en stor kundeportefølje og et tæt samarbejde med Købstædernes Forsikring. Det betyder, at vi kan tilbyde dig særdeles attraktive forsikringsvilkår, der også inkluderer vejhjælp. Langt størstedelen af vores kunder vælger således også denne løsning som den mest optimale når de er ude efter fleksibel erhvervsleasing med faste omkostninger, måned for måned.

Hvis bilen ikke længere er dækket af fabriksgaranti, tilbyder Ramsbæk & Andersen en garantiforsikring på hele drivlinjen. Garantiforsikringen er en ideel løsning for dig, der ønsker at sætte dig ind bag rattet uden at bekymre dig om uforudsete reparationer i løbet af leasingperioden. Tryghed giver ren køreglæde.

Hvis du allerede er kunde og ønsker at gøre brug af forsikringen eller garantien, kan du læse mere her. Ellers bør du kontakte os på 42 90 98 90 for at høre mere om erhvervsleasing.

Vi har prismatch på leasing

For Ramsbæk & Andersen er det målet at have de bedste kontraktvilkår til de skarpeste priser. Derfor har vi indført prismatch på alle leasingbiler. Hvis du finder en lignende bil på nettet, matcher vi prisen, hvis bilen er i samme stand og i samme prisklasse. Det kalder vi ærlig leasing.

Gennemsigtighed

Du skal føle dig tryg og kunne gennemskue de aftaler, vi laver. Vi er ærlige i alt, hvad vi foretager os, for vi lever af tilfredse og trygge kunder. Det betyder 100% transparens i vores kontrakter. Er du i tvivl om noget – så spørg.

Dine bildrømme skal baseres på tryghed

Hos Ramsbæk & Andersen er alle leasingaftaler baseret på gennemskuelighed, prisgaranti og kvalitet. Vi skriver intet med småt. Derfor er du sikker på hvad dine omkostninger er – måned for måned. Leasing skal være nemt og overskueligt. Derfor tror vi på, at vi kan blive din foretrukne partner ved leasing af BMW, Mercedes, Audi, Porsche eller VW. Sammen finder vi den perfekte leasingform for dig – og din bil.

© Copyright - Ramsbæk & Andersen
Få et tilbud med prisgaranti
Ring gratis og uforpligtende