Alene navnet. Skabt da de to ældste automobilvirksomheder i verden slog sig sammen under navnet Daimler-Benz AG og i fællesskab udviklede personbilmodeller, som blev markedsført under det nye mærkenavn Mercedes-Benz. And the rest is history, som vi siger.

Mercedes-stjernen har i snart 100 år siddet på fronten af de legendariske Mercedes-Benz-biler, som mere end noget andet autosymbol signalerer kvalitet og sikkerhed.

Tradition og innovation ved leasing af Mercedes

Historie og fremtid i én og samme bil. Det er Mercedes-Benz, der uanset hvilket kørselsbehov, du har, kan levere dig en fremtidssikret personbil i absolut topklasse. Det siges, at der er flere Mercedes-ejere end nogle andre bilejere, der aldrig skifter mærke igen, efter først at have kørt Mercedes. Vores forventning er derfor at du forelsker dig i bilen, designet og køreglæden når du vælger leasing af Mercedes.

Vil du gerne ringes op?

Ramsbæk & Andersen

Dine bildrømme skal baseres på tryghed

Vi kan skaffe dig
den bil du søger

 
Mercedes-Benz logo
Audi logo
VW logo
BMW logo
porsche logo

Vi lever af
glade kunder

Dygtige og kompetente
folk bag rattet

Anmeld Håndværker smileys

Dygtige og kompetente folk bag rattet. Jeg kan uden tvivl anbefale Ramsbæk & Andersen til enhver der søger et firma der vil gå langt for sine kunder og virkelig forsøger og i mit tilfælde også opfyldte sine kunders ønsker.

Kan kun sige positivt om dem, da de var tilstede fra første gang jeg kontaktes dem på telefonen og stadig også efter jeg har fået min bil.

Tak for en god, hurtig og nem handel.

Altrim Ademi
Oktober 2018

Kyndig vejledning
og overholdte…

Anmeld Håndværker smileys

Kyndig vejledning og overholdte aftaler.

Jeg har længe gerne ville lease en bil, men har været bange for at træde ind på markedet, da jeg har følt det har været en kende uoverskueligt.
Det endte dog ved at tilfælde at jeg tog fat i Jeppe fra Ramsbæk & Andersen og han vejledte mig i bilvalg og sammen fandt vi frem til det korrekte aftale.

Nu er jeg rigtig godt kørende til en rigtig god pris :)

Jacob K.
November 2018

Fik min drømmebil
hurtigt til en god…

Anmeld Håndværker smileys

Fik min drømmebil hurtigt til en god pris. God service og kompetente folk, som jeg føler mig tryg ved. 5 stjerner.

Eline Ellesgaard
November 2018

Mød holdet bag
Ramsbæk & Andersen

1
2
3
4
Holdet bag med hvid baggrund

Indhent et tilbud

Ring