Leasing af Mercedes

 • Leasing til lavpris

 • Altid prisgaranti

 • Mulighed for indeståelse af restværdien

Leasing til lavpris

Altid pris­garanti

Mulighed for indeståelse af restværdi

Alene navnet. Skabt da de to ældste automobilvirksomheder i verden slog sig sammen under navnet Daimler-Benz AG og i fællesskab udviklede personbilmodeller, som blev markedsført under det nye mærkenavn Mercedes-Benz. And the rest is history, som vi siger.

Mercedes-stjernen har i snart 100 år siddet på fronten af de legendariske Mercedes-Benz-biler, som mere end noget andet autosymbol signalerer kvalitet og sikkerhed.

Priseksempler ved leasing af Mercedes

 • Mercedes A180
  Fra 1.120 kr. eks. moms
 • Mercedes E220
  Fra 2.110 kr. eks. moms
 • Mercedes C200
  Fra 2.122 kr. eks. moms
 • Mercedes E350
  Fra 2.822 kr. eks. moms
 • Mercedes GLE350
  Fra 3.420 kr. eks. moms

Tradition og innovation ved leasing af Mercedes

Historie og fremtid i én og samme bil. Det er Mercedes-Benz, der uanset hvilket kørselsbehov, du har, kan levere dig en fremtidssikret personbil i absolut topklasse. Det siges, at der er flere Mercedes-ejere end nogle andre bilejere, der aldrig skifter mærke igen, efter først at have kørt Mercedes. Vores forventning er derfor at du forelsker dig i bilen, designet og køreglæden når du vælger leasing af Mercedes.

Oh Lord, won’t you buy me a Mercedes-Benz

Således sang Janis Joplin i den kendte sang fra 1971. Om hun fik sin Mercedes-Benz, melder historien ikke noget om, men du har muligheden for at lease lige den model Mercedes, du drømmer om.

Hos Ramsbæk & Andersen rådgiver vi dig om, hvilken model, der vil passe bedst til dine kørselsbehov, din økonomi og dine drømme. Vi leaser alle de gængse Mercedes-modeller, og vore egne chauffører henter lige præcis din Mercedes-Benz hos autoriserede Mercedes-forhandlere i bilens hjemland og kører den fra Tyskland hjem til dig, når du ønsker leasing af Mercedes.

Du vælger selv, om du vil lease 12, 24 eller 36 måneder. Vi advarer blot om, at når du først er blevet Mercedes-bilist, vælger du garanteret Mercedes resten af livet. Vi skal nok hjælpe dig med at skifte til nye Mercedes-Benz-modeller, når du ønsker det. Vores rådgivere hjælper dig med at finde den helt rigtige leasingtype ved leasing af Mercedes.

Forsikring og garanti

Ramsbæk & Andersen har en stor kundeportefølje og et tæt samarbejde med Købstædernes Forsikring. Det betyder, at vi kan tilbyde dig særdeles attraktive forsikringsvilkår, der også inkluderer vejhjælp. Langt størstedelen af vores kunder vælger således også denne løsning som den mest optimale når de er ude efter fleksibel erhvervsleasing med faste omkostninger, måned for måned.

Hvis bilen ikke længere er dækket af fabriksgaranti, tilbyder Ramsbæk & Andersen en garantiforsikring på hele drivlinjen. Garantiforsikringen er en ideel løsning for dig, der ønsker at sætte dig ind bag rattet uden at bekymre dig om uforudsete reparationer i løbet af leasingperioden. Tryghed giver ren køreglæde.

Hvis du allerede er kunde og ønsker at gøre brug af forsikringen eller garantien, kan du læse mere her. Ellers bør du kontakte os på 42 90 98 90 for at høre mere om erhvervsleasing.

Vi har prismatch på leasing

For Ramsbæk & Andersen er det målet at have de bedste kontraktvilkår til de skarpeste priser. Derfor har vi indført prismatch på alle leasingbiler. Hvis du finder en lignende bil på nettet, matcher vi prisen, hvis bilen er i samme stand og i samme prisklasse. Det kalder vi ærlig leasing.

Gennemsigtighed

Du skal føle dig tryg og kunne gennemskue de aftaler, vi laver. Vi er ærlige i alt, hvad vi foretager os, for vi lever af tilfredse og trygge kunder. Det betyder 100% transparens i vores kontrakter. Er du i tvivl om noget – så spørg.

Dine bildrømme skal baseres på tryghed

Hos Ramsbæk & Andersen er alle leasingaftaler baseret på gennemskuelighed, prisgaranti og kvalitet. Vi skriver intet med småt. Derfor er du sikker på hvad dine omkostninger er – måned for måned. Leasing skal være nemt og overskueligt. Derfor tror vi på, at vi kan blive din foretrukne partner ved leasing af BMW, Mercedes, Audi, Porsche eller VW. Sammen finder vi den perfekte leasingform for dig – og din bil.

© Copyright - Ramsbæk & Andersen
Få et tilbud med prisgaranti
Ring gratis og uforpligtende