Leasing af Porsche

  • Leasing til lavpris

  • Altid prisgaranti

  • Mulighed for indeståelse af restværdien

Leasing til lavpris

Altid pris­garanti

Mulighed for indeståelse af restværdi

Intet over. Intet ved siden af. Porsche er tidløst design og ultimativ køreglæde, og nu til priser, der har fået Porsche ud på de danske veje for alvor.

Oprindeligt producerede Ferdinand Porsche, der grundlagde firmaet Porsche, VW Beetle, en historisk klassiker, der produceres af Volkswagen, som Porsche stadig har tæt samarbejde med. I 1964 kom så modellen Porsche 911 efter en del succes i motorløb. Den 11. maj 2017 blev Porsches legendariske våbenskjolds-logo sat på model 1.000.000 af Porsche 911.

Min anden bil er en Porsche

Et humoristisk skilt der ofte hang bagi ældre mere ramponerede biler, fordi Porsche var stort set uopnåelig for ”almindelige danskere” for et par årtier siden. Sådan er det ikke i dag, hvor danske bilister har fået øjnene op for den ultimative køreglæde og det helt unikke design, som nu kan blive virkelighed og stå hjemme i carporten. Hvis den da får lov at holde stille. Vi ved at du vil elske pladsen bag rattet i din Porsche. Dette ved alle vores kunder, som har kastet sig ud i drømmen om leasing af Porsche.

Lev som en legende ved leasing af Porsche

Det ikoniske design er blevet en levende legende, der er stylet til i høj grad at være nutidig luksus. Hvis du ønsker den ultimative køreoplevelse og en kabine bestående af de bedste materialer, så er leasing af Porsche noget for dig.

Hos Ramsbæk & Andersen kan vi lave en leasingaftale ud fra din økonomi, hvad enten du er til 911, Panamera, Macan eller Cayenne. Med seriøs afskrivning og realistisk restværdi kan du blive ultimativt godt kørende i en bil, der for mange af os er en drøm. Eneste problem er, at din familie nok ikke får set meget til dig – medmindre de vil med på en tur.

Forsikring og garanti

Ramsbæk & Andersen har en stor kundeportefølje og et tæt samarbejde med Købstædernes Forsikring. Det betyder, at vi kan tilbyde dig særdeles attraktive forsikringsvilkår, der også inkluderer vejhjælp. Langt størstedelen af vores kunder vælger således også denne løsning som den mest optimale når de er ude efter fleksibel erhvervsleasing med faste omkostninger, måned for måned.

Hvis bilen ikke længere er dækket af fabriksgaranti, tilbyder Ramsbæk & Andersen en garantiforsikring på hele drivlinjen. Garantiforsikringen er en ideel løsning for dig, der ønsker at sætte dig ind bag rattet uden at bekymre dig om uforudsete reparationer i løbet af leasingperioden. Tryghed giver ren køreglæde.

Hvis du allerede er kunde og ønsker at gøre brug af forsikringen eller garantien, kan du læse mere her. Ellers bør du kontakte os på 42 90 98 90 for at høre mere om erhvervsleasing.

Vi har prismatch på leasing

For Ramsbæk & Andersen er det målet at have de bedste kontraktvilkår til de skarpeste priser. Derfor har vi indført prismatch på alle leasingbiler. Hvis du finder en lignende bil på nettet, matcher vi prisen, hvis bilen er i samme stand og i samme prisklasse. Det kalder vi ærlig leasing.

Gennemsigtighed

Du skal føle dig tryg og kunne gennemskue de aftaler, vi laver. Vi er ærlige i alt, hvad vi foretager os, for vi lever af tilfredse og trygge kunder. Det betyder 100% transparens i vores kontrakter. Er du i tvivl om noget – så spørg.

Dine bildrømme skal baseres på tryghed

Hos Ramsbæk & Andersen er alle leasingaftaler baseret på gennemskuelighed, prisgaranti og kvalitet. Vi skriver intet med småt. Derfor er du sikker på hvad dine omkostninger er – måned for måned. Leasing skal være nemt og overskueligt. Derfor tror vi på, at vi kan blive din foretrukne partner ved leasing af BMW, Mercedes, Audi, Porsche eller VW. Sammen finder vi den perfekte leasingform for dig – og din bil.

© Copyright - Ramsbæk & Andersen
Få et tilbud med prisgaranti
Ring gratis og uforpligtende