Volkswagen er verden største bilproducent, og har tre biler i top 10 over de bedst sælgende biler nogensinde – biler som stadig er i produktion: VW Golf, VW Beetle og VW Passat. Samtidig er Volkswagen den bilproducent i verden, der bruger flest penge på forskning og udvikling.

Som de fleste ved, blev Volkswagen grundlagt af Adolf Hitler, og den ikoniske folkevogn ”Boblen” og ”Rugbrødet” (VW Transporter) er siden da blevet udviklet og suppleret af mange flere VW-modeller. I dag producerer VW mere end 10 mio. køretøjer hvert år.

Flere af disse er blevet meget populære hos danske privatbilister, hvilket ikke mindst skyldes, at VW tilbyder komfort og klasse i alle deres modeller, lige fra microbilerne over hatchback til familiebiler, MPV og SUV-modellerne.

Tradition og innovation ved leasing af VW

VW har i årtier været symbolet på pålidelighed og value-for-money på de danske veje. Derfor vil du opleve en fornuftig brændstoføkonomi og høj køreglæde, når du foretager leasing af VW. Volkswagen leasing tilbyder et bredt sortiment af biler i alle størrelser og typer, så du kan få en fantastisk familiebil eller pleje dit ego med en smart og kraftfuld hatchback. Som verdens bedst sælgende bilmærke nogensinde, kan du være sikker på at finde en VW, som passer til netop dine behov. Vi rådgiver professionelt ud fra dine behov og finder den rigtige bil i Tyskland, når du har besluttet dig for leasing af VW.

Vil du gerne ringes op?

Ramsbæk & Andersen

Dine bildrømme skal baseres på tryghed

Vi kan skaffe dig
den bil du søger

 
Mercedes-Benz logo
Audi logo
VW logo
BMW logo
porsche logo

Vi lever af
glade kunder

Kyndig vejledning
og overholdte…

Anmeld Håndværker smileys

Kyndig vejledning og overholdte aftaler.

Jeg har længe gerne ville lease en bil, men har været bange for at træde ind på markedet, da jeg har følt det har været en kende uoverskueligt.
Det endte dog ved at tilfælde at jeg tog fat i Jeppe fra Ramsbæk & Andersen og han vejledte mig i bilvalg og sammen fandt vi frem til det korrekte aftale.

Nu er jeg rigtig godt kørende til en rigtig god pris :)

Jacob K.
November 2018

Dygtige og kompetente
folk bag rattet

Anmeld Håndværker smileys

Dygtige og kompetente folk bag rattet. Jeg kan uden tvivl anbefale Ramsbæk & Andersen til enhver der søger et firma der vil gå langt for sine kunder og virkelig forsøger og i mit tilfælde også opfyldte sine kunders ønsker.

Kan kun sige positivt om dem, da de var tilstede fra første gang jeg kontaktes dem på telefonen og stadig også efter jeg har fået min bil.

Tak for en god, hurtig og nem handel.

Altrim Ademi
Oktober 2018

God service, professionelle mennesker og fede biler.

Anmeld Håndværker smileys

Kom forbi i håbet om at vælge den rette bil – kom hjem samme dag med den perfekte bil.

Rigtig god service, både rolig og professionelt.
Man kan altid ringe og få svaret på sine eventuelle spørgsmål eller hjælp til stort set alle problemstillinger.

Kan klart anbefales.

Martin Schmidt
Oktober 2018

Mød holdet bag
Ramsbæk & Andersen

1
2
3
4
Holdet bag med hvid baggrund

Indhent et tilbud

Ring