Leasing af VW – Volkswagen

 • Leasing til lavpris

 • Altid prisgaranti

 • Mulighed for indeståelse af restværdien

Leasing til lavpris

Altid pris­garanti

Mulighed for indeståelse af restværdi

Volkswagen er verden største bilproducent, og har tre biler i top 10 over de bedst sælgende biler nogensinde – biler som stadig er i produktion: VW Golf, VW Beetle og VW Passat. Samtidig er Volkswagen den bilproducent i verden, der bruger flest penge på forskning og udvikling.

Som de fleste ved, blev Volkswagen grundlagt af Adolf Hitler, og den ikoniske folkevogn ”Boblen” og ”Rugbrødet” (VW Transporter) er siden da blevet udviklet og suppleret af mange flere VW-modeller. I dag producerer VW mere end 10 mio. køretøjer hvert år.

Flere af disse er blevet meget populære hos danske privatbilister, hvilket ikke mindst skyldes, at VW tilbyder komfort og klasse i alle deres modeller, lige fra microbilerne over hatchback til familiebiler, MPV og SUV-modellerne.

Priseksempler ved leasing af Volkswagen

 • VW Golf
  Fra 988 kr. eks. moms
 • VW Touran
  Fra 1.255 kr. eks. moms
 • VW Tiguan
  Fra 1.684 kr. eks. moms
 • VW Touareg
  Fra 2.880 kr. eks. moms

Tradition og innovation ved leasing af VW

VW har i årtier været symbolet på pålidelighed og value-for-money på de danske veje. Derfor vil du opleve en fornuftig brændstoføkonomi og høj køreglæde, når du foretager leasing af VW. Volkswagen leasing tilbyder et bredt sortiment af biler i alle størrelser og typer, så du kan få en fantastisk familiebil eller pleje dit ego med en smart og kraftfuld hatchback. Som verdens bedst sælgende bilmærke nogensinde, kan du være sikker på at finde en VW, som passer til netop dine behov. Vi rådgiver professionelt ud fra dine behov og finder den rigtige bil i Tyskland, når du har besluttet dig for leasing af VW.

Golf er ikke bare noget, man spiller

Den mest populære hatchback gennem tiderne er VW Golf, der signalerer sport og solide køreegenskaber i én og samme smarte bil.

Som standard har VW Golf mere udstyr end de fleste biler i samme klasse, og de biler, Ramsbæk & Andersen henter hjem fra Tyskland til vores kunder, har ofte betydeligt mere udstyr til meget rimelige priser.

Mere plads uden at gå på kompromis med stilen?

Er du til den sporty stil men ønsker mere plads, end du får i en VW Golf, henter Ramsbæk & Andersen gerne en VW Passat hjem til dig, ligesom både Touran (MPV) og Touareg (SUV) er kvalitetsbiler fra VW, vi kan finde til lige den pris og udstyrspakke, du gerne vil have. Hvis du ønsker sublim luksus, kan du også vælge den fascinerende Arteon, når du vælger leasing af VW.

Forsikring og garanti

Ramsbæk & Andersen har en stor kundeportefølje og et tæt samarbejde med Købstædernes Forsikring. Det betyder, at vi kan tilbyde dig særdeles attraktive forsikringsvilkår, der også inkluderer vejhjælp. Langt størstedelen af vores kunder vælger således også denne løsning som den mest optimale når de er ude efter fleksibel erhvervsleasing med faste omkostninger, måned for måned.

Hvis bilen ikke længere er dækket af fabriksgaranti, tilbyder Ramsbæk & Andersen en garantiforsikring på hele drivlinjen. Garantiforsikringen er en ideel løsning for dig, der ønsker at sætte dig ind bag rattet uden at bekymre dig om uforudsete reparationer i løbet af leasingperioden. Tryghed giver ren køreglæde.

Hvis du allerede er kunde og ønsker at gøre brug af forsikringen eller garantien, kan du læse mere her. Ellers bør du kontakte os på 42 90 98 90 for at høre mere om erhvervsleasing.

Vi har prismatch på leasing

For Ramsbæk & Andersen er det målet at have de bedste kontraktvilkår til de skarpeste priser. Derfor har vi indført prismatch på alle leasingbiler. Hvis du finder en lignende bil på nettet, matcher vi prisen, hvis bilen er i samme stand og i samme prisklasse. Det kalder vi ærlig leasing.

Gennemsigtighed

Du skal føle dig tryg og kunne gennemskue de aftaler, vi laver. Vi er ærlige i alt, hvad vi foretager os, for vi lever af tilfredse og trygge kunder. Det betyder 100% transparens i vores kontrakter. Er du i tvivl om noget – så spørg.

Dine bildrømme skal baseres på tryghed

Hos Ramsbæk & Andersen er alle leasingaftaler baseret på gennemskuelighed, prisgaranti og kvalitet. Vi skriver intet med småt. Derfor er du sikker på hvad dine omkostninger er – måned for måned. Leasing skal være nemt og overskueligt. Derfor tror vi på, at vi kan blive din foretrukne partner ved leasing af BMW, Mercedes, Audi, Porsche eller VW. Sammen finder vi den perfekte leasingform for dig – og din bil.

© Copyright - Ramsbæk & Andersen
Få et tilbud med prisgaranti
Ring gratis og uforpligtende