Erhvervsleasing er populært og meget fordelagtigt, når det handler om firmabiler. Firmabiler kører oftest mange kilometer, og samtidig ønskes der en god kørekomfort. Det finder man typisk bedst i større og dermed også dyrere biler.

Læs mere om, hvordan du som virksomhed og arbejdsgiver skal forholde dig til beskatning af fri bil samt alle fordelene ved erhvervsleasing.

Tal med en af vores kompetente medarbejdere og få rådgivning til at tage det rigtige valg af bil og aftale om erhvervsleasing. Ring til os på 42 90 98 90, send en mail til kontakt@rmandersen.dk eller udfyld kontaktformularen i bunden af denne side.

Splitleasing med prisgaranti
Hvis en eller flere af dine ansatte ønsker at bruge firmabilen privat i begrænset omfang, kan splitleasing være en fordel for begge parter og tillader mere fleksibel erhvervsleasing.

Vi har samlet privatkørsel og erhvervskørsel i samme leasingaftale og undgår dermed den dyre beskatning, mens dine ansatte stadig kan køre rigtig godt i privat regi. Det er win-win for begge parter.

Hvordan styres erhvervsleasing?

Hvis du ønsker splitleasing, monterer vi en GPS-tracker i bilen, og denne logger alle bilens ture. Din ansatte opdaterer så kørebogen med opdeling i henholdsvis private og erhvervsmæssige ture.

Det er en nem digital løsning med en fjernbetjening i bilen, via en app på mobilen eller med det personlige login på jeres online kørebog, som er tilgængelig fra enhver computer.

Hos Ramsbæk & Andersen sætter vi en ære i solid og reel rådgivning. Har du yderligere spørgsmål til de mange fordele ved splitleasing eller til leasing generelt, er du meget velkommen til at ringe os op eller sende os en forespørgsel.

Vi kan skaffe dig
den bil du søger

 
Mercedes-Benz logo
Audi logo
VW logo
BMW logo
porsche logo

Vi lever af
glade kunder

Fik min drømmebil
hurtigt til en god…

Anmeld Håndværker smileys

Fik min drømmebil hurtigt til en god pris. God service og kompetente folk, som jeg føler mig tryg ved. 5 stjerner.

Eline Ellesgaard
November 2018

Dygtige og kompetente
folk bag rattet

Anmeld Håndværker smileys

Dygtige og kompetente folk bag rattet. Jeg kan uden tvivl anbefale Ramsbæk & Andersen til enhver der søger et firma der vil gå langt for sine kunder og virkelig forsøger og i mit tilfælde også opfyldte sine kunders ønsker.

Kan kun sige positivt om dem, da de var tilstede fra første gang jeg kontaktes dem på telefonen og stadig også efter jeg har fået min bil.

Tak for en god, hurtig og nem handel.

Altrim Ademi
Oktober 2018

God service, professionelle mennesker og fede biler.

Anmeld Håndværker smileys

Kom forbi i håbet om at vælge den rette bil – kom hjem samme dag med den perfekte bil.

Rigtig god service, både rolig og professionelt.
Man kan altid ringe og få svaret på sine eventuelle spørgsmål eller hjælp til stort set alle problemstillinger.

Kan klart anbefales.

Martin Schmidt
Oktober 2018

Mød holdet bag
Ramsbæk & Andersen

1
2
3
4
Holdet bag med hvid baggrund

Indhent et tilbud

Ring