Privatleasing med prisgaranti

Sæsonleasing

Oplev det fantastiske ved at køre cabriolet om sommeren og skridsikker firehjulstrækker om vinteren. Du kan vælge sæsonens drømmebil med sæsonleasing. På denne måde kan du skifte bil flere gange om året og altid være godt kørende, uanset vejr og forhold på vejene.

Og den gode nyhed er, at det ikke behøver at koste dig udgifterne til at holde to biler. Hvorfor betale for, at den ene står stille den ene halvdel af året? Sæsonleasing er drømmen for mange bilister, men det behøver ikke at koste en formue. Vi tager højde for dit budget og giver dig en månedlig pris, som du kan forholde dig til. Dette kombinerer vi med markedets bedste vilkår og skriver ingenting med småt. Leasing med forsikring sikrer, at du aldrig behøver at bekymre dig om noget.

Vi er eksperter i sæsonleasing. Vi hjælper dig med at kunne skifte bil, så ofte du vil, til helt fornuftige priser. Ring til os på 42 90 98 90, send en mail til kontakt@rmandersen.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Ny bil til hver årstid med sæsonleasing

Hos Ramsbæk & Andersen tilbyder vi sæsonleasing, så du fx to gange om året kan bytte bilen til den drømmebil, du gerne vil nyde sommeren eller vinteren i. Det er en fleksibel løsning, der giver dig køreglæde uanset årstid.

Fordelen ligger i, at du kun betaler registreringsafgift for de måneder, hvor du aktivt benytter bilen. Den ultimative bildrøm er at køre sportsvogn om sommeren og SUV om vinteren. Det er muligt med sæsonleasing.

Hvordan fungerer sæsonleasing?

Vi sætter pladerne på den aktuelle bil og klarer indregistreringen fra den ene bil til den anden, fra den ene dag til den anden. Du betaler ikke den høje afgift i de måneder, bilen ikke bruges, og slipper for at have sportsvogn eller jeep stående med dyre plader på i de perioder, du ikke kører i dem.

Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige biler til dine behov til alle årstider. Med sæsonleasing skaber vi en tryg leasingaftale, så du er stærkt kørende i både solskin og frost.

Prismatch på sæsonleasing

For Ramsbæk & Andersen er det målet at have de bedste kontraktvilkår til de skarpeste priser. Derfor har vi indført prismatch på alle leasingbiler. Hvis du finder en lignende bil på nettet, matcher vi prisen, hvis bilen er i samme stand og i samme prisklasse. Det kalder vi ærlig leasing.

 • Gennemsigtighed
 • Dine bildrømme skal baseres på tryghed

Forsikring og garanti

Ramsbæk & Andersen har en stor kundeportefølje og et tæt samarbejde med CarGarantie Forsikring. Det betyder, at vi kan tilbyde dig særdeles attraktive forsikringsvilkår, der også inkluderer vejhjælp. Langt størstedelen af vores kunder vælger således også denne løsning som den mest optimale når de er ude efter fleksibel leasing med faste omkostninger, måned for måned.

Hvis bilen ikke længere er dækket af fabriksgaranti, tilbyder Ramsbæk & Andersen en garantiforsikring på hele drivlinjen. CarGarantie er en ideel løsning for dig, der ønsker at sætte dig ind bag rattet uden at bekymre dig om uforudsete reparationer i løbet af leasingperioden. Tryghed giver ren køreglæde.

Hvis du allerede er kunde og ønsker at gøre brug af CarGarantie, kan du læse mere her. Ellers kan du kontakte os på 42 90 98 90 eller kontakt@rmandersen.dk for at høre mere om leasing.

Skal vi sammen finde din næste bil?

Vi lever primært af at hente biler hjem fra Tyskland, fyldt med udstyr, så de opfylder dine krav og ønsker til en bil. Udfyld formularen her og bliv kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

Find os her

 • Adresse

  Ramsbæk & Andersen ApS
  Håndværkervej 60
  4000 Roskilde
  CVR: 42984671

 • Åbningstider

  Mandag: 9:00 – 17:00
  Tirsdag: 9:00 – 17:00
  Onsdag: 9:00 – 17:00
  Torsdag: 9:00 – 17:00
  Fredag: 9:00 – 16:00
  Lørdag: Lukket
  Søndag: Lukket

 • Adresse

  Ramsbæk & Andersen ApS
  Håndværkervej 60
  4000 Roskilde
  CVR: 42984671

 • Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 09:00 – 17.00
  Fredag: 09:00 – 16.00
  Lørdag: Lukket
  Søndag: Lukket