Oplev det fantastiske ved at køre cabriolet om sommeren og skridsikker firehjulstrækker om vinteren. Du kan vælge sæsonens drømmebil med sæsonleasing. På denne måde kan du skifte bil flere gange om året og altid være godt kørende, uanset vejr og forhold på vejene.

Og den gode nyhed er, at det ikke behøver at koste dig udgifterne til at holde to biler. Hvorfor betale for, at den ene står stille den ene halvdel af året? Sæsonleasing er drømmen for mange bilister, men det behøver ikke at koste en formue. Vi tager højde for dit budget og giver dig en månedlig pris, som du kan forholde dig til. Dette kombinerer vi med markedets bedste vilkår og skriver ingenting med småt. Leasing med forsikring sikrer at du aldrig behøver at bekymre dig om noget.

Vi er eksperter i sæsonleasing. Vi hjælper dig med at kunne skifte bil, så ofte du vil, til helt fornuftige priser. Ring til os på 42 90 98 90, send en mail til kontakt@rmandersen.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Ny bil til hver årstid med sæsonleasing

Hos Ramsbæk & Andersen tilbyder vi sæsonleasing, så du fx to gange om året kan bytte bilen til den drømmebil, du gerne vil nyde sommeren eller vinteren i. Det er en fleksibel løsning, der giver dig køreglæde uanset årstid.

Fordelen ligger i, at du kun betaler registreringsafgift for de måneder, hvor du aktivt benytter bilen. Den ultimative bildrøm er at køre sportsvogn om sommeren og SUV om vinteren. Det er muligt med sæsonleasing.

Vi kan skaffe dig
den bil du søger

 
Mercedes-Benz logo
Audi logo
VW logo
BMW logo
porsche logo

Vi lever af
glade kunder

God service, professionelle mennesker og fede biler.

Anmeld Håndværker smileys

Kom forbi i håbet om at vælge den rette bil – kom hjem samme dag med den perfekte bil.

Rigtig god service, både rolig og professionelt.
Man kan altid ringe og få svaret på sine eventuelle spørgsmål eller hjælp til stort set alle problemstillinger.

Kan klart anbefales.

Martin Schmidt
Oktober 2018

Fik min drømmebil
hurtigt til en god…

Anmeld Håndværker smileys

Fik min drømmebil hurtigt til en god pris. God service og kompetente folk, som jeg føler mig tryg ved. 5 stjerner.

Eline Ellesgaard
November 2018

Dygtige og kompetente
folk bag rattet

Anmeld Håndværker smileys

Dygtige og kompetente folk bag rattet. Jeg kan uden tvivl anbefale Ramsbæk & Andersen til enhver der søger et firma der vil gå langt for sine kunder og virkelig forsøger og i mit tilfælde også opfyldte sine kunders ønsker.

Kan kun sige positivt om dem, da de var tilstede fra første gang jeg kontaktes dem på telefonen og stadig også efter jeg har fået min bil.

Tak for en god, hurtig og nem handel.

Altrim Ademi
Oktober 2018

Mød holdet bag
Ramsbæk & Andersen

1
2
3
4
Holdet bag med hvid baggrund

Indhent et tilbud

Ring