Privatleasing er til dig, som ønsker at køre i en stor eller lille luksusbil med rigtig meget ekstraudstyr. Vores spidskompetence er bilimport fra Tyskland. Her får du den bedste pris på Audi S- eller RS-line, Mercedes AMG eller BMW M-performance, til priser som ikke kan findes her i landet. Disse biler sikrer det højeste niveau af komfort og køreglæde. Drømmen om at køre Porsche, kan endda også indfries til fordelagtige priser hos Ramsbæk & Andersen. Vi tilbyder også privatleasing af andre eksotiske biler fra mærker som Maserati e.li.

Der er utallige valgmuligheder på markedet for privatleasing. Vi rådgiver dig derfor til at foretage følgende valg:

… og mange andre, som er vigtige at forholde sig til ved privatleasing.

Kontakt os nemt

Vi er specialister i privatleasing. Du får rådgivning til at komme bag rattet i din drømmebil – hver dag. Og så endda til fornuftige og konkurrencedygtige priser. Her får du privatleasing med markedets bedste vilkår, så du har fuldt overblik over alle aspekter, fra økonomi til serviceaftale og forsikring af din leasingbil. Ring til os på 42 90 98 90, send en mail til kontakt@rmandersen.dk eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Søger du erhvervsleasing?

Læs mere om hvordan du, som virksomhed og arbejdsgiver, skal forholde dig til beskatning af fri bil samt alle fordelene ved erhvervsleasing og splitleasing hos Ramsbæk & Andersen længere nede på siden.

Hvilken bil drømmer du om?

Når du har besluttet dig for at lease, handler det om at finde den helt rigtige bil. Vi får løbende brugte luksusbiler i sortiment, og kan skaffe alle modeller som du ikke finder på lager her.

Har du overvejet splitleasing?

Splitleasing med prisgaranti
Hvis en eller flere af dine ansatte ønsker at bruge firmabilen privat i begrænset omfang, kan splitleasing være en fordel for begge parter. Dermed er det et alternativ til privatleasing og kombinerer privat- og erhvervsleasing. Du får en fleksibel leasingaftale, som betyder at du kan benytte samme lækre bil til at dække dine kørselsbehov hele ugen.

Vi har samlet privatkørsel og erhvervskørsel i samme leasingaftale og undgår dermed den dyre beskatning, mens dine ansatte stadig kan køre rigtig godt i privat regi.

Hvis du ønsker splitleasing, monterer vi en GPS-tracker i bilen, og denne logger alle bilens ture. Din ansatte opdaterer så kørebogen med opdeling i henholdsvis private og erhvervsmæssige ture.

Det fungerer som en nem digital løsning med fjernbetjening i bilen, via en app på mobilen eller med det personlige login på jeres online kørebog, som er tilgængelig fra enhver computer.

Hos Ramsbæk & Andersen sætter vi en ære i solid og reel rådgivning. Har du yderligere spørgsmål til de mange fordele ved splitleasing, privatleasing eller til leasing generelt, er du meget velkommen til at ringe til 42 90 98 90 eller sende os en forespørgsel via kontaktformularen her på siden, samt med en mail til kontakt@rmandersen.dk. Vores venlige rådgivere sidder altid klar til at vejlede dig om privatleasing af din drømmebil.

Vi kan skaffe dig
den bil du søger

 
Mercedes-Benz logo
Audi logo
VW logo
BMW logo
porsche logo

Vi lever af
glade kunder

Kyndig vejledning
og overholdte…

Anmeld Håndværker smileys

Kyndig vejledning og overholdte aftaler.

Jeg har længe gerne ville lease en bil, men har været bange for at træde ind på markedet, da jeg har følt det har været en kende uoverskueligt.
Det endte dog ved at tilfælde at jeg tog fat i Jeppe fra Ramsbæk & Andersen og han vejledte mig i bilvalg og sammen fandt vi frem til det korrekte aftale.

Nu er jeg rigtig godt kørende til en rigtig god pris :)

Jacob K.
November 2018

God service, professionelle mennesker og fede biler.

Anmeld Håndværker smileys

Kom forbi i håbet om at vælge den rette bil – kom hjem samme dag med den perfekte bil.

Rigtig god service, både rolig og professionelt.
Man kan altid ringe og få svaret på sine eventuelle spørgsmål eller hjælp til stort set alle problemstillinger.

Kan klart anbefales.

Martin Schmidt
Oktober 2018

Fik min drømmebil
hurtigt til en god…

Anmeld Håndværker smileys

Fik min drømmebil hurtigt til en god pris. God service og kompetente folk, som jeg føler mig tryg ved. 5 stjerner.

Eline Ellesgaard
November 2018

Mød holdet bag
Ramsbæk & Andersen

1
2
3
4
Holdet bag med hvid baggrund

Indhent et tilbud

Ring