Privatleasing med prisgaranti

Privatleasing

Privatleasing er til dig, som ønsker at køre i en stor eller lille luksusbil med rigtig meget ekstraudstyr. Vores spidskompetence er bilimport fra Tyskland. Her får du den bedste pris på Audi, Mercedes, Volkswagen eller BMW, til priser som ikke kan findes her i landet. Disse biler sikrer det højeste niveau af komfort og køreglæde.

Drømmen om at køre Porsche, kan endda også indfries til fordelagtige priser hos Ramsbæk & Andersen. Vi tilbyder også privatleasing af andre eksotiske biler fra mærker som Ferrari, Maserati m.fl.

Der er utallige valgmuligheder på markedet for privatleasing. Vi ønsker, at du skal tage de rigtige valg for dig og din økonomi, så du får den bedst mulige oplevelse før, under og efter din leasingperiode. Derfor er vi ærlige og tager også bilen retur, så du slipper for at bekymre dig om restværdi.

Vi rådgiver dig derfor til at foretage nogle valg som:

… og mange andre, som er vigtige at forholde sig til ved privatleasing.

Søger du erhvervsleasing?

Læs mere om hvordan du, som virksomhed og arbejdsgiver, skal forholde dig til beskatning af fri bil samt alle fordelene ved erhvervsleasing og splitleasing hos Ramsbæk & Andersen længere nede på siden.

Hvilken bil drømmer du om?

Når du har besluttet dig for at lease, handler det om at finde den helt rigtige bil. Vi får løbende brugte luksusbiler i sortiment, og kan skaffe alle modeller som du ikke finder på lager her.

Kontakt os nemt

Vi er specialister i privatleasing. Du får rådgivning til at komme bag rattet i din drømmebil – hver dag. Og så endda til fornuftige og konkurrencedygtige priser. Her får du privatleasing med markedets bedste vilkår, så du har fuldt overblik over alle aspekter, fra økonomi til serviceaftale og forsikring af din leasingbil. Ring til os på 42 90 98 90, send en mail til kontakt@rmandersen.dk eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Forsikring og garanti

Ramsbæk & Andersen har en stor kundeportefølje og et tæt samarbejde med CarGarantie Forsikring. Det betyder, at vi kan tilbyde dig særdeles attraktive forsikringsvilkår, der også inkluderer vejhjælp. Langt størstedelen af vores kunder vælger således også denne løsning som den mest optimale når de er ude efter fleksibel leasing med faste omkostninger, måned for måned.

Hvis bilen ikke længere er dækket af fabriksgaranti, tilbyder Ramsbæk & Andersen en garantiforsikring på hele drivlinjen. CarGarantie er en ideel løsning for dig, der ønsker at sætte dig ind bag rattet uden at bekymre dig om uforudsete reparationer i løbet af leasingperioden. Tryghed giver ren køreglæde.

Hvis du allerede er kunde og ønsker at gøre brug af CarGarantie, kan du læse mere her. Ellers kan du kontakte os på 42 90 98 90 eller kontakt@rmandersen.dk for at høre mere om leasing.

Skal vi sammen finde din næste bil?

Vi lever primært af at hente biler hjem fra Tyskland, fyldt med udstyr, så de opfylder dine krav og ønsker til en bil. Udfyld formularen her og bliv kontaktet af en af vores leasingrådgivere.

Find os her

 • Adresse

  Ramsbæk & Andersen ApS
  Håndværkervej 60
  4000 Roskilde
  CVR: 42984671

 • Åbningstider

  Mandag: 9:00 – 17:00
  Tirsdag: 9:00 – 17:00
  Onsdag: 9:00 – 17:00
  Torsdag: 9:00 – 17:00
  Fredag: 9:00 – 16:00
  Lørdag: Lukket
  Søndag: Lukket

 • Adresse

  Ramsbæk & Andersen ApS
  Håndværkervej 60
  4000 Roskilde
  CVR: 42984671

 • Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 09:00 – 17.00
  Fredag: 09:00 – 16.00
  Lørdag: Lukket
  Søndag: Lukket