Privatleasing med prisgaranti

  • Leasing til lavpris

  • Altid prisgaranti

  • Mulighed for indeståelse af restværdien

Leasing til lavpris

Altid pris­garanti

Mulighed for indeståelse af restværdi

Privatleasing er til dig, som ønsker at køre i en stor eller lille luksusbil med rigtig meget ekstraudstyr. Vores spidskompetence er bilimport fra Tyskland. Her får du den bedste pris på AudiMercedes, Volkswagen eller BMW, til priser som ikke kan findes her i landet. Disse biler sikrer det højeste niveau af komfort og køreglæde.

Drømmen om at køre Porsche, kan endda også indfries til fordelagtige priser hos Ramsbæk & Andersen. Vi tilbyder også privatleasing af andre eksotiske biler fra mærker som Ferrari, Maserati m.fl.

Der er utallige valgmuligheder på markedet for privatleasing. Vi ønsker at du skal tage de rigtige valg for dig og din økonomi, så du får den bedst mulige oplevelse før, under og efter din leasingperiode. Derfor er vi ærlige og tager også bilen retur, så du slipper for at bekymre dig om restværdi.

Vi rådgiver dig derfor til at foretage følgende valg:

… og mange andre, som er vigtige at forholde sig til ved privatleasing.

Søger du erhvervsleasing?

Læs mere om hvordan du, som virksomhed og arbejdsgiver, skal forholde dig til beskatning af fri bil samt alle fordelene ved erhvervsleasing og splitleasing hos Ramsbæk & Andersen længere nede på siden.

Kontakt os nemt

Vi er specialister i privatleasing. Du får rådgivning til at komme bag rattet i din drømmebil – hver dag. Og så endda til fornuftige og konkurrencedygtige priser. Her får du privatleasing med markedets bedste vilkår, så du har fuldt overblik over alle aspekter, fra økonomi til serviceaftale og forsikring af din leasingbil. Ring til os på 42 90 98 90, send en mail til kontakt@rmandersen.dk eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Hvilken bil drømmer du om?

Når du har besluttet dig for at lease, handler det om at finde den helt rigtige bil. Vi får løbende brugte luksusbiler i sortiment, og kan skaffe alle modeller som du ikke finder på lager her.

Har du overvejet splitleasing?

Hvis en eller flere af dine ansatte ønsker at bruge firmabilen privat i begrænset omfang, kan splitleasing være en fordel for begge parter. Dermed er det et alternativ til privatleasing og kombinerer privat- og erhvervsleasing. Du får en fleksibel leasingaftale, som betyder at du kan benytte samme lækre bil til at dække dine kørselsbehov hele ugen.

Vi har samlet privatkørsel og erhvervskørsel i samme leasingaftale og undgår dermed den dyre beskatning, mens dine ansatte stadig kan køre rigtig godt i privat regi.

Hvis du ønsker splitleasing, monterer vi en GPS-tracker i bilen, og denne logger alle bilens ture. Din ansatte opdaterer så kørebogen med opdeling i henholdsvis private og erhvervsmæssige ture.

Det fungerer som en nem digital løsning med fjernbetjening i bilen, via en app på mobilen eller med det personlige login på jeres online kørebog, som er tilgængelig fra enhver computer.

Hos Ramsbæk & Andersen sætter vi en ære i solid og reel rådgivning. Har du yderligere spørgsmål til de mange fordele ved splitleasing, privatleasing eller til leasing generelt, er du meget velkommen til at ringe til 42 90 98 90 eller sende os en forespørgsel via kontaktformularen her på siden, samt med en mail til kontakt@rmandersen.dk. Vores venlige rådgivere sidder altid klar til at vejlede dig om privatleasing af din drømmebil.

Forsikring og garanti

Ramsbæk & Andersen har en stor kundeportefølje og et tæt samarbejde med Købstædernes Forsikring. Det betyder, at vi kan tilbyde dig særdeles attraktive forsikringsvilkår, der også inkluderer vejhjælp. Langt størstedelen af vores kunder vælger således også denne løsning som den mest optimale når de er ude efter fleksibel erhvervsleasing med faste omkostninger, måned for måned.

Hvis bilen ikke længere er dækket af fabriksgaranti, tilbyder Ramsbæk & Andersen en garantiforsikring på hele drivlinjen. Garantiforsikringen er en ideel løsning for dig, der ønsker at sætte dig ind bag rattet uden at bekymre dig om uforudsete reparationer i løbet af leasingperioden. Tryghed giver ren køreglæde.

Hvis du allerede er kunde og ønsker at gøre brug af forsikringen eller garantien, kan du læse mere her. Ellers bør du kontakte os på 42 90 98 90 for at høre mere om erhvervsleasing.

© Copyright - Ramsbæk & Andersen
Få et tilbud med prisgaranti
Ring gratis og uforpligtende