SE VORES NUVÆRENDE KAMPAGNEBILER

Ramsbæk & Andersen

Leasing baseret på sunde aftaler og ærlig rådgivning

Leasing med tydelige priser

Hvad enten dit behov er leasing i ét år eller fast bil de næste to eller tre år, kan Ramsbæk & Andersen indfri dit kørselsbehov med en gennemskuelig kontrakt og en aftale om prisgaranti.

Er du til vind i håret om sommeren, men foretrækker de mere solide dæk, når sneen falder? Du vælger selv, hvor mange måneder du ønsker bilen indregistreret med sæsonleasing. Vi tilbyder Danmarks mest fleksible leasing af luksusbiler med meget ekstraudstyr. Vi har altid mange biler på lager og kan skaffe alt fra Porsche, VW, Audi, BMW og Mercedes.

Du kan fastlåse din månedlige udgift med en garantiforsikring til eventuelle uforudsete udgifter og reparationer. Det giver økonomisk tryghed og god nattesøvn.

Med flexleasing får du den ultimative kombination af frihed og sikkerhed. Det giver køreglæde på vejene, hver dag.

Hvis du overvejer flexleasing, er der flere leasingformer, du kan vælge imellem. De typiske former er privatleasing og erhvervsleasing, ligesom splitleasing eller sæsonleasing kan være det rigtige valg for dig. Vi yder solid og ærlig rådgivning, så du kan vælge netop den form for leasing, der passer til dig, til dine behov, din økonomi – og til din nye bil.

De fleste har en økonomisk ramme, også når det gælder biler. Du kan enten sige ja tak til en lille, ny minibil eller ja tak til en sikker, brugt drømmebil med stor udstyrspakke. Med Ramsbæk & Andersens flexleasing kan du komme ud at køre i eksklusive biler til fornuftige priser. Leasing hos os er billigere, end du tror.

Ramsbæk & Andersens mål er at skabe sikker rådgivning og gennemsigtighed. Det giver trygge kunder. Som leasingtager skal du kende alle udgifterne forbundet med din bil fra dag 1, og indtil du stiller den hos os igen.

Kør din drømmebil

Uanset om du drømmer om sportsvogn, SUV eller cabriolet er det sikkert at Ramsbæk & Andersen kan være behjælpelige med at importere og levere den bil du drømmer om. Vi er specialister i de bedste tyske bilmærker og har erfaring med bilimport af alle modeller.

Lad os høre fra dig

Kontakt en af vores specialister i leasing. Så kan du få hjælp til at finde den helt rigtige leasingaftale til dig og dine behov. Ring til os på 42 90 98 90, send en mail til kontakt@rmandersen.dk eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Forsikring og garanti

Ramsbæk & Andersen har en stor kundeportefølje og et tæt samarbejde med Købstædernes Forsikring. Det betyder, at vi kan tilbyde dig særdeles attraktive forsikringsvilkår, der også inkluderer vejhjælp. Langt størstedelen af vores kunder vælger således også denne løsning som den mest optimale når de er ude efter fleksibel erhvervsleasing med faste omkostninger, måned for måned.

Hvis bilen ikke længere er dækket af fabriksgaranti, tilbyder Ramsbæk & Andersen en garantiforsikring på hele drivlinjen. Garantiforsikringen er en ideel løsning for dig, der ønsker at sætte dig ind bag rattet uden at bekymre dig om uforudsete reparationer i løbet af leasingperioden. Tryghed giver ren køreglæde.

Hvis du allerede er kunde og ønsker at gøre brug af forsikringen eller garantien, kan du læse mere her. Ellers bør du kontakte os på 42 90 98 90 for at høre mere om erhvervsleasing.

Vi har prismatch på leasing

For Ramsbæk & Andersen er det målet at have de bedste kontraktvilkår til de skarpeste priser. Derfor har vi indført prismatch på alle leasingbiler. Hvis du finder en lignende bil på nettet, matcher vi prisen, hvis bilen er i samme stand og i samme prisklasse. Det kalder vi ærlig leasing.

Gennemsigtighed

Du skal føle dig tryg og kunne gennemskue de aftaler, vi laver. Vi er ærlige i alt, hvad vi foretager os, for vi lever af tilfredse og trygge kunder. Det betyder 100% transparens i vores kontrakter. Er du i tvivl om noget – så spørg.

Dine bildrømme skal baseres på tryghed

Hos Ramsbæk & Andersen er alle leasingaftaler baseret på gennemskuelighed, prisgaranti og kvalitet. Vi skriver intet med småt. Derfor er du sikker på hvad dine omkostninger er – måned for måned. Leasing skal være nemt og overskueligt. Derfor tror vi på, at vi kan blive din foretrukne partner ved leasing af BMW, Mercedes, Audi, Porsche eller VW. Sammen finder vi den perfekte leasingform for dig – og din bil.

© Copyright - Ramsbæk & Andersen
Få en pris
Ring direkte