Her kan du læse mere om leasing

Vil du lease 1 år, 2 år eller 3 år?

Hvad enten dit behov er leasing i ét år eller fast bil de næste to eller tre år, kan Ramsbæk & Andersen indfri dit kørselsbehov med en gennemskuelig kontrakt og en aftale om prisgaranti.

Vi skifter gerne modellen ud

Er du til vind i håret om sommeren, men foretrækker de mere solide dæk, når sneen falder? Du vælger selv, hvor mange måneder du ønsker bilen indregistreret med sæsonleasing. Vi tilbyder Danmarks mest fleksible leasing af luksusbiler med meget ekstraudstyr. Vi har altid mange biler på lager og kan skaffe alt fra Porsche, VW, Audi, BMW og Mercedes.

Udvidet garanti giver optimal tryghed

Du kan fastlåse din månedlige udgift med en garantiforsikring til eventuelle uforudsete udgifter og reparationer. Det giver økonomisk tryghed og god nattesøvn.

Flexleasing af brugte biler giver mere bil for pengene!

Med flexleasing får du den ultimative kombination af frihed og sikkerhed. Det giver køreglæde på vejene, hver dag.

Hvis du overvejer flexleasing, er der flere leasingformer, du kan vælge imellem. De typiske former er privatleasing og erhvervsleasing, ligesom splitleasing eller sæsonleasing kan være det rigtige valg for dig. Vi yder solid og ærlig rådgivning, så du kan vælge netop den form for leasing, der passer til dig, til dine behov, din økonomi – og til din nye bil.

Eksklusivitet til priser, hvor de fleste kan være med

De fleste har en økonomisk ramme, også når det gælder biler. Du kan enten sige ja tak til en lille, ny minibil eller ja tak til en sikker, brugt drømmebil med stor udstyrspakke. Med Ramsbæk & Andersens flexleasing kan du komme ud at køre i eksklusive biler til fornuftige priser. Leasing hos os er billigere, end du tror.

Tryghed er at kende udgifterne

Ramsbæk & Andersens mål er at skabe sikker rådgivning og gennemsigtighed. Det giver trygge kunder. Som leasingtager skal du kende alle udgifterne forbundet med din bil fra dag 1, og indtil du stiller den hos os igen.

Kør din drømmebil

Uanset om du drømmer om sportsvogn, SUV eller cabriolet er det sikkert at Ramsbæk & Andersen kan være behjælpelige med at importere og levere den bil du drømmer om. Vi er specialister i de bedste tyske bilmærker og har erfaring med bilimport af alle modeller.

Lad os høre fra dig

Kontakt en af vores specialister i leasing. Så kan du få hjælp til at finde den helt rigtige leasingaftale til dig og dine behov. Ring til os på 42 90 98 90, send en mail til kontakt@rmandersen.dk eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Vil du gerne ringes op?

Ramsbæk & Andersen

Dine bildrømme skal baseres på tryghed

Vi kan skaffe dig
den bil du søger

 
Mercedes-Benz logo
Audi logo
VW logo
BMW logo
porsche logo

Vi lever af
glade kunder

Dygtige og kompetente
folk bag rattet

Anmeld Håndværker smileys

Dygtige og kompetente folk bag rattet. Jeg kan uden tvivl anbefale Ramsbæk & Andersen til enhver der søger et firma der vil gå langt for sine kunder og virkelig forsøger og i mit tilfælde også opfyldte sine kunders ønsker.

Kan kun sige positivt om dem, da de var tilstede fra første gang jeg kontaktes dem på telefonen og stadig også efter jeg har fået min bil.

Tak for en god, hurtig og nem handel.

Altrim Ademi
Oktober 2018

Fik min drømmebil
hurtigt til en god…

Anmeld Håndværker smileys

Fik min drømmebil hurtigt til en god pris. God service og kompetente folk, som jeg føler mig tryg ved. 5 stjerner.

Eline Ellesgaard
November 2018

God service, professionelle mennesker og fede biler.

Anmeld Håndværker smileys

Kom forbi i håbet om at vælge den rette bil – kom hjem samme dag med den perfekte bil.

Rigtig god service, både rolig og professionelt.
Man kan altid ringe og få svaret på sine eventuelle spørgsmål eller hjælp til stort set alle problemstillinger.

Kan klart anbefales.

Martin Schmidt
Oktober 2018

Mød holdet bag
Ramsbæk & Andersen

1
2
3
4
Holdet bag med hvid baggrund

Indhent et tilbud

Ring